Tuotteiden tilaaminen on helppoa ja onnistuu Kankaat ja Tarvikkeet -osiosta löytyvällä tilauslomakkeella. Muista puhelinnumero!

Tuotteita pääset selaamaan napsauttamalla tuoteluettelon nimeä. Tällöin selaimeesi avautuu uusi ikkuna, joka sisältää valikoiman kunkin osion tuotteista.

Kun olet löytänyt haluamasi tuotteen, täytä tilauslomake seuraavasti:

1. Nimi

Kirjoita kenttään oma nimesi.

2. Sähköpostiosoite

Kirjoita kenttään sähköpostiosoite, jolla voimme pitää yhteyttä sinuun tilauksesi etenemisestä.

3. Osoite

Kirjoita kenttään tavaran toimitusosoite.

4. Postinumero ja -toimipaikka

Kirjoita kenttään tavaran toimitusosoitteen postinumero ja -toimipaikka.

5. Puhelinnumero

Tarvitaan lähetykseen, saat tekstiviestin, kun paketti on haettavissa.

6. Tuotteen tiedot

Kirjoita kenttään haluamasi tuotteen/tuotteiden tiedot. Jos tilaat useamman tuotteen, voit kirjoittaa kaikkien tuotteiden tiedot samaan kenttään.

Kun tarvittavat kentät on täytetty, on hyvä tarkistaa annetut tiedot vielä kerran. Lähetä tilaus napsauttamalla lomakkeen alimpana löytyvää Lähetä -painiketta. Jos tarvittavat kentät on täytetty oikein avautuu sivu, jossa ilmoitetaan että tilauksesi on lähetetty. Muussa tapauksessa avautuu virhe-ilmoitus, jossa kerrotaan mitkä tiedot oli täytetty puutteellisesti. Onnistuneen tilauksen jälkeiseltä sivulta voit palata takaisin Kankaat ja Tarvikkeet -osioon.

Kun tilaus on saapunut sähköpostiimme ja olemme ottaneet sen käsittelyyn, saat vahvistuksen tilauksestasi antaamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilaukset käsittellään saapumisjärjestyksessä.