Kolmesta Karhusta löydät laajan valikoiman verhoilukankaita ja verhoilutarvikkeita. Myymme mm.William Morris, Annala, Lauritzon, Orient Occident, Sanderson, Baumannin, Ludvig Svensson, Harlequin.uk.com, Hocusinteriors.fi, Naccanil,  Sisustusnalle, Kvadrat, Nevoborg, Bröderna Andersson, Cancedon, James Malone, Blendworth, Villa Nova, Romo, Clarke & Clarke , Eija Nevala Design  , Osborne & Little , Sydtex , Fryett´s Fabrics  sekä useiden muiden kangasmyyjien tuotteita joiden kotisivuja löydät netistä. Näitä kaikkia saamme välitettyä haluaville.

Löydät puodistamme myös verhoilutarvikkeet kuten, heinät, vanut, jouset, neulat,  nyörit ja nauhat. Lähetykset laitamme joko matkahuollon, tilaaja maksaa rahdin tai postin kautta postikulut. Saat laskun sähköpostiisi tilattuasi tarvikkeet. Käyttämättömillä, rikkoutumattomilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus jos se ei vastaa tilausta. Leikattua kangasta ei voi palauttaa ilman pätevää syytä esim. kankaan on oltava selkeästi virheellinen.

TILAUSLOMAKE SIVUN LOPUSSA tai sähköposti: puoti@kolmekarhua.com

                                                                                                                   

 

Myynnissä myös aloittelijan verhoilupaketti, pikkutuolin verhoilu perinteisin materiaalein, ohjeineen, tarvikkeet punnittu ja mitattu n. 40 X 40 kokoiselle istuinlevylle/satulavöille, paksuus n. 3 cm, valmiina.

Kysy omaan tuoliisi!

Soita ja tule katsomaan malleja tai tilaa suoraan tältä sivulta. Kankaiden minimi toimitusmäärä on 1 metri. Valmistamme myös tilauksesta persoonallisia painokankaita.

Kysy lisää
0400 944 299
Kristiina Leinonen-Sahlgren.

VALITSE TUOTELUOKKA SELATAKSESI TUOTTEITA:

Muista laittaa puhelinnumero tilaukseesi. Saat laskun sähköpostiisi ja laskun maksettuasi tuote lähtee postiin, isommat matkahuoltoon.

 

TYÖKALUT
JOUSTIMET
VERHOILUMATERIAALIT
NAULAT JA NUPIT
NEULAT
MUUT PIENTARVIKKEET
NAUHAT, NYÖRIT JA KORISTENAULAT

Huonekaluverhoilijan Käsikirja

Kolmas painos TARJOUS 23,-+ postikulut

MYÖS Pakettiautomaattiin

Kirjailijan nimikirjoituksella

Voit myös kysellä muitakin verhoilutuotteita ja -tarvikkeita, joita ei ole luettelossa.
Yritämme löytää vastauksia kysymyksiinne.

Lue toimitusehdot tästä.

Toimituskulujen hinnat löydät päivitetyiltä postin sivuilta tai matkahuollosta.

TILAUSLOMAKE

Avaa tilausohjeet tästä.